Sproet & Sprout

Producten 1-32 van 165

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Sproet & Sprout

Wat is Sproet & Sprout toch een leuk Nederlands merk! Begonnen met monochrome printjes, maar inmiddels maakt Sproet ook gebruik van lekker veel kleur. Elk seizoen is er een ander thema, tot in detail uitgevoerd. En de prints zijn zo leuk dat Sproet & Sprout inmiddels is uitgegroeid tot één van de populairste merken in onze shop.

Naast de wisselende seizoenscollecties heeft Sproet & Sprout ook een uitgebreide basiscollectie. De painted stripe pant is een populaire print, welke steeds in een andere kleurstelling terugkomt. Ook de tiger- en de stipjesprint zijn mooie basics. En wat dacht je van het swimwear? Elke zomer lanceert Sproet & Sprout de leukste zwembroeken en badpakken!

Sproet & Sprout in het kort

Inmiddels heeft Sproet & Sprout al een aantal vaste ontwerpen in de collectie zitten. De leggings zijn natuurlijk niet meer weg te denken, maar ook de Sproet & Sprout rokjes en de bodysuits voor de zomer in badstof zijn al bijna klassiekers. Elke collectie beperkt het ontwerpteam zich tot een paar basiskleuren (alltijd ondersteund met zwart) en één centraal thema, waarop alle prints zijn geïnspireerd. En daarvan hebben we al genoeg leuks voorbij zien komen: circus, holiday en jungle leveren genoeg inspiratie voor de allerleukste illustraties. Sproet & Sprout is er al vanaf baby maatjes tot en met maat 10-11. Ook voor badmode kun je bij Sproet & Sprout terecht. Ze maken de leukste badpakjes en zwembroeken, natuurlijk in het thema van dat seizoen.

Made to last

Sproet & Sprout produceert hun collecties onder het motto ‘Made to last’. Dat geeft eigenlijk in een zin aan hoe duurzaam het merk is. De grondstoffen worden zorgvuldig gekozen en moeten van hoge kwaliteit zijn, zodat items meerdere kinderen mee kunnen. Ook maakt Sproet & Sprout voor het grootste deel van de collecties gebruik van GOTS gecertificeerd bio katoen. Dat is katoen wat met respect voor het milieu (geen verdelgingsstoffen) en mens is geproduceerd. Stoffen worden gekleurd met low impact verfstoffen, welke onschadelijk zijn voor het milieu en zacht voor de huid. Overigens garandeert Sproet & Sprout dat hun naaiateliers volgens een internationale gedragscode voor de rechten van de mens opereren (BCSI protocol), dat zorgt voor veilige werkomstandigheden, eerlijke verloning en uitbanning van kinderarbeid.
Verder doet Sproet & Sprout iets terug voor het milieu. Voor elk verkocht item doneren ze een deel van de opbrengst aan ‘Trees for all’. Een stichting die zich in zet voor het herplanten van bomen in Nederland.

Hoe valt Sproet & Sprout

Over het algemeen vallen de bovenstuks van Sproet & Sprout wat kleiner. De onderstuks zoals leggings en broeken zijn weer wat aan de ruimere kant. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Sproet & Sprout Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Sproet&Sprout? Klik dan hier.