Koeka

Producten 1-32 van 39

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Koeka

Voor fijne baby basics ben je bij Koeka aan het goede adres. Je vindt er allerlei baby essentials zoals slabben, badcapes en dekens. Functionaliteit is belangrijk. Items moeten makkelijk in gebruik zijn, veilig en comfortabel. Dat hebben ze bij Koeka heel goed uitgewerkt. Naast een uitgebreide NOOS (Never Out Of Stock) collectie komen er elk seizoen nieuwe items in trendkleuren uit.  

Koeka en veiligheid

Bij Koeka staat veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats. Zo maakt het merk niet alleen gebruik van biologisch katoen, maar ook van recyclede en upcyclede stoffen. Ook zijn de producten OEKO-TEX gecertificeerd. Dat houdt in dat alle items zijn gemaakt van materialen die niet schadelijk zijn voor kinderen. De productie vindt voornamelijk plaats in Europa. De fabrieken voldoen allemaal aan de Europese richtlijnen voor werkomstandigheden, zodat je zeker weet dat de productie ook op een verantwoorde manier plaatsvindt. 

Koeka als kraamkado

De Koeka collectie is ideaal voor pasgeborenen en leent zich daarom prima als kraamkado. Wil je geen kleertjes geven, kijk dan eens naar een badjasje of omslagdoek van Koeka. Dan heb je vast en zeker een origineel cadeau in handen. 

Koeka is een merk met veel basisitems. Daarom zul je het merk incidenteel in de sale tegenkomen.