Nixnut

26 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nixnut kinderkleding

Je vermoedt het niet, maar Nixnut is een 100% Nederlands merk. De zussen Nix zijn hun kledingmerk een aantal jaar geleden begonnen en sindsdien is de populariteit ongekend.
Met de uni uitstraling en minimalistische designs heb je met een item van Nixnut een prachtige basic in handen, waarmee je alle kanten op kunt. Elk seizoen kiest Nixnut voor 3 basiskleuren, waarin de hele collectie wordt uitgevoerd.
Voor de zomer worden vooral muslin stoffen, linnen en zachte tricots gebruikt. ’s Winters komen mooie knits en dikkere stoffen aan bod.
Een aantal items is unisex, maar er zijn ook specifieke items voor jongens- en meisjes.

Nixnut voor baby’s

Voor baby’s heeft Nixnut niet alleen een prachtige seizoenscollectie, ook de basiscollectie is fantastisch. Deze bestaat onder andere uit broekjes en overslagvestjes in zachte ribstof in heel veel verschillende kleurtjes. Je kunt ze ton-sur-ton dragen, maar ook lekker mixen en matchen. Mét bijpassende mutsjes, dus een newborn outfit heb je zo samengesteld. Ook de boxpakjes van Nixnut zijn ideaal. Ze vallen mooi op maat, zijn zacht en de afwerking is prachtig. Nixnut baby is er al vanaf maatje 50 en vanwege het tijdloze karakter en de goede kwaliteit altijd voorradig.

Hoe valt Nixnut?

Over het algemeen vallen de Nixnut collecties niet ruim. Beter is het een maatje groter te bestellen, vooral aan het begin van het seizoen. Je kindje groeit immers gewoon door.
Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Nixnut sale

Ben je op zoek naar een sale item van Nixnut? Klik dan hier.