Phil&Phae

Producten 1-32 van 45

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Phil&Phae

Phil&Phae is 100% Nederlands, maar vanaf de allereerste collectie (augustus 2015) is het te koop in landen over de hele wereld. Zo lag de eerste collectie al in Amerika en Japan! Het is vanaf het begin de intentie geweest om een exclusiever merk te zijn, dat niet in iedere winkelstraat te koop is. Hoewel Phil & Phae internationaal georiënteerd is, is kleinschaligheid tegelijkertijd heel belangrijk: Phil & Phae houdt het graag persoonlijk! 

Mooi basic

De naam Phil & Phae straalt uit waar het merk voor staat: unisex, geraffineerd en net even anders. Phil and Phae zijn geen alledaagse namen: een stoere, korte jongensnaam en meisjesnaam die allebei eigenlijk ook unisex kunnen worden gebruikt. Phil & Phae maakt de mooiste babycollecties (al vanaf newborn) en kidscollecties tot en met 7/8 jaar. 

De collecties van Phil&Phae kunnen omschreven worden als: “Volwassen kleuren en modellen met een comfortabele pasvorm, duurzaam geproduceerd en met veel aandacht voor details, pasvorm en kwaliteit”. Phil & Phae is een merk met rustige kleuren, maar wel ‘relaxte’ modellen met een nonchalante touch: stoer en smaakvol tegelijk. Kleding die je zelf graag zou willen dragen in het klein. En met zo min mogelijk ‘toestanden’: geen ruffles, ruches, strikje, glitters of frutsels. Simpel dus, maar wel mooi en goed uitgewerkt: nagedacht over elk stikseltje en alle aandacht voor mooie stoffen.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Phil and Phae Sale

Soms kun je een sale gelukje uit oudere collecties van Phil&Phae vinden. Daarvoor kun je terecht op onze sale pagina. Hopelijk zit er nog een mooie legging of longsleeve voor je ij! Ben je op zoek naar een sale item van Phil&Phae? Klik dan hier.