Verzending & retourneren

Retourneren:

 • Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst bestelling en met complete pakbon. De datum van poststempel geldt in dit geval.
 • Sale artikelen vanaf 60% korting, kunnen niet meer retour worden gezonden.
 • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes. Uiteraard staat het u vrij om zo compact mogelijk te verzenden zodat het retourkosten bespaard. Echter items zoals schoenen, lifestyle items welke in een doos of plastic zak zitten, dienen wel in oorspronkelijke verpakking retour te worden gezonden.
 • LET OP! Indien de bestelling gratis is verzonden en u wilt een deel van de bestelling retourneren waardoor het uiteindelijke orderbedrag uitkomt onder de gratis verzendingsgrens, dan komt de gratis verzending te vervallen. Deze kosten van €4,50 zullen in mindering worden gebracht op het retourbedrag. 
 • De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender. 
 • Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij het aankoopbedrag (incl evt verzendkosten voor de heenzending - indien de gehele order retour komt) binnen 10 werkdagen terug, afhankelijk van de gekozen betaaloptie.
 • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. Artikelen welke niet voldoen aan deze voorwaarden, worden niet teruggenomen. De artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, er zelf een gebrek getracht is te herstellen, de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.
 • Voor retouren vanuit het buitenland (buiten de EU) geldt dat alle extra kosten zoals inklarings- en douanekosten, voor rekening van verzender komen. Deze worden ingehouden op het te retourneren bedrag.
 • U mag de items ook in de winkel retourneren (dinsdag t/m zaterdag), het aankoopbedrag wordt terugbetaald op de wijze waarmee betaald is. U ontvangt geen geld retour in de winkel.


Kids Department
O.v.v. Retournering
Herenstraat 71(a)
2291 BC Wateringen


Verzenden binnen Nederland:

 • Bij bestellingen onder de €100, bedragen de verzendkosten €4,50.

 • Bij bestellingen boven de €100,- rekenen wij geen verzendkosten.

  • LET OP! Indien de bestelling gratis is verzonden en u wilt een deel van de bestelling retourneren waardoor het uiteindelijke orderbedrag uitkomt onder de gratis verzendingsgrens, dan komt de gratis verzending te vervallen. Deze kosten van €4,50 zullen in mindering worden gebracht op het retourbedrag.

Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 s' middags geplaatst (en betaald) zijn, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Echter tijdens sale en nieuwe lanceringen, kan er een vertraging in levering ontstaan. Wilt u uw zending spoedig ontvangen dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij verzenden met GLS. Zij leveren van maandag - vrijdag. Zendingen zijn traceerbaar en vallen onder de standaard aansprakelijk van GLS. Bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur worden geplaatst of in het weekend, worden de maandag erna verzonden. Voor nationale feestdagen gelden uitzonderingen.

Ophalen in de winkel:

Ophalen in onze winkel is ook mogelijk. Let wel op! We zitten nu aan de Herenstraat 71a, naast Wijtman Tweewielers. U ontvangt van ons een WhatsApp zodra de bestelling klaarligt met daarin het afhaal adres. 

Tarieven voor verzenden naar het buitenland:

Land

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf

 

* België

 €5,50

€ 150,-

 

* Duitsland

 €9,00

€ 150,-

 

Voor overige landen, ziet u het verzendtarief tijdens het afrekenproces. 

* Tarief geldt voor pakketten beneden 5 kilo. Meerkosten voor orders boven 5 kilo zullen wij per mail offreren.

TAX FREE
Tax Free is van toepassing op niet EU-landen. Voor bestellingen en verzendingen naar deze landen zal geen BTW worden gerekend. Dit zal, na keuze van het land, automatisch worden verrekend.
Het is mogelijk dat u bij ontvangt van het pakket nog een toeslag bijkomt voor invoerrechten en BTW. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de verzendkosten van Kids Department. Voor meer informatie hierover kunt het beste contact opnemen met de lokale douane.