Beach & Bandits

Wil je de beste zonbescherming voor je kleine? Dan moet je bij Beach & Bandits zijn. Alle badkleding is UPF50+, wat een zonnebescherming biedt van 97,5 %. Designs zijn altijd lekker kleurrijk met vrolijke printjes. De collectie bestaat uit shirts, broekjes en (bad) pakken. Vanaf maat 80 tot en met 134.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat.

Producten 1-32 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beach & Bandits Reef Ribbed suit Reef

  € 39,95
 2. Beach & Bandits Basil Ribbed suit Basil

  € 39,95
 3. Beach & Bandits Clay Ribbed suit Clay

  € 39,95
 4. Beach & Bandits Tiger Shark Tee Cake

  € 34,95
 5. Beach & Bandits Make Waves Top Black

  € 29,95
 6. Beach & Bandits Tiger Shark Suit Cake

  € 39,95
 7. Beach & Bandits Leopard Shark Tee Ivory

  € 34,95

Producten 1-32 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beach and Bandits swimwear voor de beste bescherming

Bij Beach and Bandits krijg je meteen zin in vakantie naar een lekker warm land. Maar wist je dat Beach and Bandits gewoon uit Nederland komt?
Beach and Bandits swimwear heeft een SPF (Sun Protection Factor) die overeenkomt met factor 50 of hoger. Een zwemshirt is tegenwoordig een must. Na 15 minuten onbeschermd in de zon kan je kindje al huidschade oplopen. Ook een gewoon t-shirt beschermt onvoldoende (SPF10). Reden genoeg om Beach and Bandits swimwear te overwegen. Wil je optimale bescherming, gebruik dan ook een zonnehoedje en ga nooit op het heetst van de dag in de zon.

Hoe valt Beach and Bandits?

Neem een zwemshirt nooit te groot. Het is belangrijk dat het shirt goed op het lichaam aansluit en op zijn plek blijft zitten.
De ervaring leert dat Beach and Bandits swimwear wat kleiner valt. Je kunt dus beter een maatje groter bestellen. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm. Dan meten we de items voor je na.