The Animals Observatory

The Animals Observatory

Een relatief jong merk, opgezet door de voormalig designers van Bobo Choses. En dat is te zien. The Animals Observatory is bijzonder, met elke collectie nieuwe thema’s. De pasvorm van de items is baggy, de kleuren warm. TAO heeft een kinderlijn tot en met maat 140.


Beestachtig leuk

Ook voor The Animals Observatory geldt dat er geen grenzen zijn aan de ontwerpen van collecties. Trends van het seizoen worden overgeslagen. TAO gebruikt lekker zijn eigen kleuren en printjes. Daardoor zitten er soms best ‘extreme’ designs in de collecties. Voor de fashionista’s zeg maar… Grappig genoeg zijn de collecties kinderkleding wel vaan te matchen bij andere merken. Alle items hebben overigens dierennamen zoals rooster (haan) shirt, frog of bear. Meestal is er in de designs wel ergens een link met de natuur of het dierenrijk te vinden. 
Het motto van The Animals Observatory is ‘Be a good Animal’. Daarvoor kun je een manifest op hun site vinden, waaraan elke fan zich aan zou moeten houden. Dat gaat voornamelijk over liefde, passie en dingen die kinderen belangrijk vinden.

Ook The Animals Observatory werkt volledig duurzaam, zoals het gebruik van biomaterialen en recyclede stoffen. Leveranciers in Portugal, Spanje en China moeten aan een aantal voorwaarden voldoen voordat TAO met hen samenwerkt. Dat zit hem vooral in de sociale omstandigheden en de manier van duurzaam produceren.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

 

The Animals Observatory Sale

Ben je op zoek naar een toffe sweater, shirt of short van TAO? Misschien kun je nog iets in onze sale collectie vinden. Heb jij even geluk! Je shopt de sale items hier