Mingo Kids

Producten 1-32 van 93

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Mingo kids en baby

Mingo is een Nederlands merk met enigszins Scandinavische roots, welke je goed terug kan zien in de eenvoud en minimalistische designs. Het merk is gemaakt voor “small people who love to explore the world” en bestaat vooral uit unisex items die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mingo maakt items van 0 tot 12 jaar, die unisex gedragen kunnen worden.

Duurzaam & Minimalistisch

Wanneer je een Mingo item in je hand hebt voel je gelijk dat dit een mooi, kwalitatief merk is. De kinderkleding van Mingo staat bekend om haar zachte stofjes en worden gemaakt van 100% organic katoen. Bovendien worden de items in Portugal, gemaakt onder strikt toezicht en goede werkomstandigheden. 
Mingo maakt bewust gebruik van een brede maatvoering. De Mingo kids items worden geproduceerd in de maten 1-2 jaar, 2-4, 4-6 enzovoorts. De gedachte hierachter is dat items langer mee moeten kunnen gaan. In het begin zal het wat aan de ruime kant zijn, na een jaar perfect en na 2 jaar is het item aan vervanging toe. Slim toch?

De collectie van Mingo Kids

De collecties van Mingo zijn makkelijk te herkennen door de minimalistische ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de zwart-wit gestreepte kleding, of de items met vrolijke polkadots. Ook zie je in elke collectie een duidelijk kleurenpalet terug, zodat alle items goed met elkaar te combineren zijn. Maar Mingo is ook ideaal om met andere merken te mixen en matchen.

Hoe valt Mingo kleding?

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn de items gemaakt om 2 jaar mee te doen. Daarom zal Mingo in het begin ruim vallen en zal je kindje er steeds meer in groeien. De bovenstuks (m.u.v. de tanktops) vallen dan ook altijd wat ruimer. De joggers, leggings en chino’s vallen doorgaans op maat.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Mingo Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Mingo Kids? Klik dan hier.