Izipizi

Producten 1-32 van 39

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Izipizi zonnebrillen

Op brillengebied is Izipizi beslist het meest gespecialiseerd in kinderzonnebrillen. Alle monturen zijn kleurrijk en flexibel. Izipizi’s zijn er in verschillende maten: van baby tot en met 11+ jaar. Glazen zijn gepolariseerd en hebben volledige UV-bescherming. Het is namelijk belangrijk vroeg te starten met het beschermen van de oogjes. Dat voorkomt problemen op latere leeftijd. Alle brillen worden in een mooi doosje met vilten hoesje geleverd.

Izipizi baby

Zonnebrillen voor baby’s zijn vaak moeilijk te vinden. Maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het beschermen van de ogen. Het baby- en kidsmodel wordt geleverd met een handige rubberen hoofdband, waardoor de bril goed op zijn plaats blijft zitten. De Izipizi baby zonnebrillen zijn geschikt voor kleintjes tot en met 9 maanden. Daarna komt het kids model (9 -36 maanden) en is er ook een bril voor 3 tot 5 jarige, het Kids+ model. De brillen zijn allemaal verkrijgbaar in basiskleuren zoals black, milk en dark blue. Maar ieder seizoen geeft Izipizi ook brillen uit in de trendkleuren die je op dat moment ook veel in de kleding ziet.

UV en gepolariseerd

De collectie is zo uitgebreid, dat we een selectie hebben gemaakt van de kleurtjes en modellen waarvan we denken dat ze het best bij onze klanten passen. Alle monturen zijn kleurrijk en flexibel.  Glazen zijn gepolariseerd, wat lichtintensiteit en lichtschittering vermindert. Ook hebben ze  categorie 3 UV-bescherming (op een schaal van 4). Dit betekent dat de glazen het licht voor gemiddeld 90% absorbeert. Categorie 3 is de beste bescherming tegen fel zonlicht voor kinderen.

Izipizi maten en modellen

Izipizi’s zijn er in vijf maten: baby (0-9 maanden) , kids (9-36 maanden), Kids+ (3-5), junior (5-10 jaar) en Teenage (11+). De junior variant is er in twee modellen, een wat ronder model (#d) en een hoekiger model (#c). Omdat de junior brillen steeds vaker te klein waren voor de grotere kids, hebben we een Teenage model (H) in ons assortiment opgenomen. Het is een model voor smallere gezichten en daardoor al geschikt voor kids vanaf een jaar of 11. Alle brillen zijn verpakt in een mooi doosje met vilten hoesje.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.