Lil Atelier

Producten 1-32 van 68

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Lil' Atelier

Lil Atelier kinderkleding is een mooie aanvulling op onze collectie voor zowel baby’s als kids. De items hebben een Scandinavische uitstraling, uitgevoerd in zachte, aardse tinten. Daardoor laat Lil Atelier zich makkelijk combineren met andere merken. 

Lil’ Atelier en duurzaamheid

Lil Atelier werkt continue aan verduurzaming. 100% van het katoen is biologisch. Dat houdt in dat er geen pesticiden of synthetische meststoffen bij de kweek gebruikt worden. Ook is katoen na gebruik volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast bestaan de kinderkleding collecties uit veel recyclede materialen, zoals stofrestanten uit de fabriek of restanten van vissersnetten. Lil’ Atelier kinderklleding wordt geverfd met duurzame textielverf die is gemaakt van natuurlijke pigmenten uit de landbouw. De collectie van Lil Atelier is breed, van jasjes tot leggings en speenkoorden, you name it.

Scandinavische stijl

De Deense roots van Lil’ Atelier zien duidelijk te zien in het design en het kleurgebruik. De collecties hebben een wat klassieke uitstraling en veel items zijn tegelijkertijd fijne basics, zoals de vestjes, rompers en leggings. Lil’ Atelier is er al voor baby’s vanaf 0 maanden tot en met 1,5 jaar. De kids maten beginnen bij maat 92 en gaan tot en met 128. Lil Atelier valt over het algemeen wat groter. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Lil’ Atelier Sale

Zoek je een afgeprijsd item van Lil’ Atelier, neem dan een kijkje op onze sale pagina. Daar vind je nog meer sale items van andere merken uit voorgaande collecties. 

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.