Soft Gallery

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Soft Gallery is toch wel één van onze favoriete Deense merken. Elk seizoen zet het merk verschillende illustratoren in voor hun designs. Dat maakt de collecties voor zowel jongens, meisjes en baby’s zo afwisselend. Toch is de Soft Gallery stijl goed te herkennen. Waaraan? Aan de ‘Golden Touch’; in elk item is iets van goud verwerkt.

Wat zijn de toppers van Soft Gallery?

Vooral de Soft Gallery rokjes en jurken zijn favoriet bij meisjes. Ze zijn lekker girly, vaak met laagjes en ruffles. Voor jongens zijn er heerlijke joggers en fantastische sweaters. In de zomer heeft Soft altijd ecru t-shirts met een opvallende print en in de herfst een speciale feestdagencollectie. Eerlijk, tijdloos en persoonlijk zie je vaak terugkomen in de collecties. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Soft Gallery baby

In onze shop vind je ook de babycollectie van Soft Gallery. Hierin komen meestal de kleuren en illustraties van de kidscollectie terug. Zoek je een bijzondere romper, Soft Gallery it is. Dat geldt trouwens ook voor de broekjes, sweaters en vestjes.

Het goede nieuws van Soft Gallery

Soft Gallery is zich bewust van het slechte imago dat de kledingindustrie voor het milieu heeft. Daarom is het bedrijf GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van OEKO-TEX materialen. Daarnaast gingen zij in 2020 geheel over op 100% diervriendelijk Merino wol. Soft Gallery zet zich in voor diverse goede doelen in het buitenland en in Denemarken.

Soft Gallery Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Soft Gallery? Klik dan hier.