Soft Gallery

Soft Gallery is toch wel één van onze favoriete Deense merken. Elk seizoen zet het merk verschillende illustratoren in voor hun designs. Dat maakt de collecties voor zowel jongens, meisjes en baby’s zo afwisselend. Toch is de Soft Gallery touch goed te herkennen. Waaraan? Aan de ‘Golden Touch’; in elk item is iets van goud verwerkt.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.
Ben je op zoek naar een sale item van Soft Gallery? Klik dan hier.

Producten 1-32 van 33

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Wat zijn de toppers van Soft Gallery?

Vooral de rokjes en jurken van Soft Gallery zijn favoriet bij meisjes. Ze zijn lekker girly, vaak met laagjes en ruffles. Voor jongens zijn er heerlijke joggers en fantastische sweaters. In de zomer heeft Soft altijd ecru t-shirts met een opvallende print en in de herfst een speciale feestdagencollectie. Die zijn voor zowel jongens als meisjes geweldig.

Soft Gallery voor baby’s

In onze shop vind je ook de babycollectie van Soft Gallery. Hierin komen meestal de kleuren en illustraties van de kidscollectie terug. Zoek je een bijzondere romper, Soft Gallery it is. Dat geldt trouwens ook voor de broekjes, sweaters en vestjes.

Het goede nieuws van Soft Gallery

Soft Gallery is zich bewust van het slechte imago dat de kledingindustrie voor het milieu heeft. Daarom is het bedrijf inmiddels GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van OEKO-TEX materialen. Verder zet Soft zich in voor diverse goede doelen in het buitenland en in Denemarken.

Soft Gallery Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Soft Gallery? Klik dan hier.