Betaalmogelijkheden

Bij Kids Department kun je veilig betalen met onder andere de volgende betaalmethoden:

Ideal en / of Creditcard
Via IDeal betaal je veilig en snel via je eigen bank met internetbankieren met bankpas en / of creditcard. Je kunt met Ideal betalen als je over internetbankieren beschikt.

Achteraf betalen binnen Nederland en België via Riverty (voorheen Afterpay) of Klarna
Riverty (voorheen Afterpay) en Klarna voeren voor Kids Department het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale 'acceptgiro' van Riverty of Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte artikel(en) te betalen.
Ter goedkeuring van het betaalverzoek met 'acceptgiro' voert Riverty / Klarna een gegevenscontrole uit. Riverty / Klarna hanteren een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty of Klarna opnemen. Voor meer informatie; ga naar het consumentendeel van de Riverty of Klarna website.
Voor deze betaalmethode wordt tijdens het afrekenen een toeslag van € 2,- gehanteerd.

Vooruitbetaling per bankoverboeking
Overschrijven betekent dat je eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening.
Zodra wij de betaling van je hebben ontvangen sturen wij direct jouw bestelling naar het door jouw opgegeven adres toe.

Bancontact, Belfius of KBC

Deze betaalmthode is geschikt voor klanten uit België. Betaal veilig en snel via je eigen bank met internetbankieren met bankpas en / of creditcard. 

Betalen bij afhalen: 
Bij het afhalen van jouw bestelling kan er contant of met PIN worden betaald. Je ontvangt een app zodra de bestelling klaarligt.