Betaalmogelijkheden

Bij Kids Department kun je veilig betalen met onder andere de volgende betaalmethoden:

Ideal en / of Creditcard
Via IDeal betaal je veilig en snel via je eigen bank met internetbankieren met bankpas en / of creditcard. Je kunt met Ideal betalen als je over internetbankieren beschikt.

Achteraf betalen binnen Nederland en België via Afterpay of Klarna
AfterPay en Klarna voeren voor Kids Department het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale 'acceptgiro' van AfterPay of Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte artikel(en) te betalen.
Ter goedkeuring van het betaalverzoek met 'acceptgiro' voert AfterPay / Klarna een gegevenscontrole uit. AfterPay / Klarna hanteren een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay of Klarna opnemen. Voor meer informatie; ga naar het consumentendeel van de AfterPay of Klarna website.

Paypal
Bij Kids Department kun je ook veilig en snel betalen met PayPal. Voor het gebruik van Paypal wordt €2,00 incl. BTW in rekening gebracht.
Dit kan zowel met een PayPal rekening als rechtstreeks met een creditcard (een PayPal rekening openen is niet nodig).
PayPal biedt naast het waarborgen van de veiligheid van gegevens ook aankoopbescherming. Als de goederen nooit aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt PayPal in de meeste gevallen volledige dekking voor uw online aankopen.

Vooruitbetaling per bankoverboeking
Overschrijven betekent dat je eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening.
Zodra wij de betaling van je hebben ontvangen sturen wij direct jouw bestelling naar het door jouw opgegeven adres toe.

Bancontact, Belfius of KBC

Deze betaalmthode is geschikt voor klanten uit België. Betaal veilig en snel via je eigen bank met internetbankieren met bankpas en / of creditcard. 

Betalen bij afhalen: 
Bij het afhalen van jouw bestelling kan er contant of met PIN worden betaald. Je ontvangt een app zodra de bestelling klaarligt.