Alwero

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Voor liefhebbers van natuurlijke materialen is Alwero een fantastisch merk. Alle items zijn namelijk gemaakt van natuurzuiver wol. Het assortiment bestaat uit bodywarmers in allerlei kleurtjes en heerlijke babyslofjes.

Waarom wol zo fijn is

Wol heeft vrijwel alleen maar positieve eigenschappen. Het is in de winter lekker warm en in de zomer verkoelt het. Dat komt doordat het ademt. Je kindje krijgt het dus in de winter nooit te koud en in de zomer niet te heet. 
Bovendien heeft wol de eigenschap dat het zelfreinigend door de aanwezigheid van lanoline. Deze lanoline komt vrij als wol vochtig wordt. Vaak wassen is dus niet nodig. Je kunt het beste het item een beetje vochtig maken en aan de lucht laten drogen.

Alwero is made in…Poland

De productie vindt plaats in het zuiden van Polen, waar ook de ‘wool factory’ van Alwero te vinden is. En het mooie is: vlak bij de fabriek grazen ook de schapen. Alwero is een echt familiebedrijf, dat traditionele verwerkingsmethoden combineert met moderne technieken. Juist door hun jarenlange vakmanschap en kennis weet Alwero kwalitatief hoogwaardige producten te maken die altijd uniek zijn.   

De Alwero bodywarmer

Alwero produceert items voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kids zijn vooral de wollen giletjes populair. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleurtjes, dus makkelijk te combineren. De (baby)slofjes zijn ook heerlijk om te dragen. Lekker warm en gegarandeerd geen zweetvoetjes!

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.