Tinycottons

Producten 1-32 van 101

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Fun fashion for kids

De collecties van Tinycottons vertellen altijd een verhaal. Of het nou over vakantie gaat, lekker eten of een specifiek land, er is altijd een rode draad aanwezig. De ontwerpers laten zich inspireren door reizen en boeken. Maar ook door de stad waar ze vandaan komen: Barcelona, wat een onuitputtelijke bron van inspiratie is. Dat levert regelmatig te gekke printjes en illustraties op, die heel veel kinderen (en ouders) aanspreken. Veel kleuren zijn al herkenbaar als Tinycottons kleuren en komen regelmatig in de collecties terug. De Tinycottons jassen en sweaters zijn inmiddels een begrip. Vooral de winterjassen zijn erg populair: vrolijk gekleurd, lekker warm, waterdicht en oersterk. Daarom kunnen de Tinycottons jassen vaak jarenlang mee.

Kwaliteit boven alles

Tinycottons hecht grote waarde aan kwaliteit. En die kwaliteit kunnen ze telkens weer leveren. Collecties zijn stuk voor stuk perfect gemaakt en geverfd. Bovendien zijn alle items supercomfortabel: de shirts en sweaters zijn lekker zacht, de knits kriebelen niet, en dat is iets wat kinderen heel belangrijk vinden. Tinycottons produceert alles op een verantwoorde en duurzame manier. Het merk is wereldwijd te vinden in kinderwinkels, maar Tinycottons heeft ook eigen shops in Barcelona, Madrid en Beijing.

Hoe valt Tinycottons?

Over het algemeen valt Tinycottons op maat. Maatvoeringen zijn uitgedrukt in leeftijden. Dat is natuurlijk een gemiddelde. Het kan zijn dat je kindje in een grotere of juist kleinere maatvoering valt. 2y komt bijvoorbeeld overeen met maat 92, 4 met 104. Tussenmaten zijn er helaas niet.
Items zijn veelal wat wijder en korter. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Tinycottons sale

Ben je op zoek naar een sale item van Tinycottons? Klik dan hier.