Bobo Choses

Producten 1-32 van 123

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

BOBO CHOSES

Je hebt fans en je hebt superfans. Het Spaanse Bobo Choses blijft elk seizoen weer verrassen met opvallende collecties in aansprekende thema’s. En heb je iets van Bobo Choses, dan heb je beslist iets bijzonders. Naast de seizoen collecties heeft Bobo Choses nu ook een 100% duurzame basiscollectie ontwikkeld. Daarmee bewijst het merk weer één van de meest innoverende en milieuvriendelijke merken in de kinderkledingbranche te zijn. Dat maakt Bobo Choses beslist één van onze (en waarschijnlijk ook jouw) favorieten!

Bobo Choses kids

Met zijn kleurrijke collecties, duurzame productie en originele prints is Bobo Choses beslist een van de populairste merken in onze webshop. Naast een kidscollectie, welke loopt van 2-3 tot en met 10-11 jaar, is er ook een uitgebreide babycollectie. Vooral de jassen van Bobo Choses zijn ieder seizoen hartstikke gewild. 

Storytelling

Aan specifieke trends houden de ontwerpers van Bobo zich niet echt. Ze kiezen hun eigen designs, kleuren en prints. Maar op de één of andere manier zijn de meeste Bobo items heel goed te combineren met andere merken. Bobo Choses maakt unieke collecties met een artistieke en creatieve inslag. Met elke collectie willen ze een verhaal vertellen om de fantasie van kinderen te prikkelen. Of het nou over sporthelden uit de jaren 80 gaat, presidenten of het redden van de oceanen, het thema wordt altijd tot in detail in sweaters, leggings en vesten doorgevoerd. En dat doen ze elke keer weer heel knap. 

Organic 

Duurzaamheid staat bij Bobo Choses hoog in het vaandel. Zo worden alle items lokaal geproduceerd in Spanje en Portugal. 60 % van alle stoffen is gemaakt van biologisch materiaal en zelfs 81% van de babycollectie bestaat uit organisch katoen. De basiscollectie is gegarandeerd 100% duurzaam. Deze collectie bestaat namelijk uit upcycled en recycled materialen, waar nieuwe stoffen van zijn gemaakt. Maar duurzame productie is niet het enige waarmee Bobo Choses zijn maatschappelijke verbondenheid laat zien. Naar aanleiding van de campagne ‘Dear World’ heeft Bobo een fonds opgericht om kinderen te betrekken bij het tegengaan van oceaanvervuiling. De collectie ‘to make a garden’ stimuleerde gezond eten: het liefst groenten en fruit uit eigen (moes) tuin. En ‘The Happy Sads’ ging in op het psychisch welzijn van kinderen. Mooi hè?

Een zusje voor Bobo Choses

Sinds kort heeft Bobo Choses een tweede merk gelanceerd: True Artist. Het merk kenmerkt zich vooral door de uni uitstraling, zonder alle printjes en thema’s die we van Bobo Choses kennen. Je vindt de collectie van True Artist kinderkleding hier. 

Hoe valt Bobo Choses?

De pasvorm blijft bij Bobo Choses altijd een dingetje. Over het algemeen geldt dat de sweaters, vesten en shirts wat wijder en kort vallen. Broekjes zijn vaak ook aan de ruime kant. En de jassen vallen per model verschillend (meestal ruimer). Wij adviseren dan ook altijd even de omschrijvingen bij de items door te lezen. 
Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Bobo Choses sale

Onze collectie van Bobo Choses is vrij uitgebreid. Grote kans dat je dus nog een broekje, legging of vest in de sale kunt vinden Ben je op zoek naar een sale item van Bobo Choses? Klik dan hier.