ByMelo

Producten 1-32 van 46

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

By Melo: Kettingen en armbanden

Hier word je vrolijk van! Alle kettingen en armbanden van By Melo zijn handgemaakte pareltjes. De keuze is enorm, maar vooral kleur vormt de basis. De kettingen zijn voor zowel kleinere als grotere kids. Ook leuk zijn de verjaardagskettingen zijn top! Er wordt een extra bedel bij geleverd zodat je het cijfer na de verjaardag kunt vervangen.
ByMelo is een initiatief van twee creatieve mamma’s (Esmee en Lotte) uit Amersfoort. Het merk heeft als doel wat ‘attitude’ aan kinderkleding mee te geven. Dat resulteert in wisselende collecties kindersieraden in vrolijke kleuren en grappige bedels.

De kettingen en armbanden van ByMelo zijn geschikt voor zowel jongens als meiden en zijn stuk voor stuk handgemaakt. Nieuw zijn de brillenkoordjes, die ook weer mooi passen bij de Izipizi zonnebrillen.
De verjaardagskettingen zijn een groot succes. Bij elke ketting is naast het cijfer een extra bedel toegevoegd, zodat de ketting ook na de verjaardag gedragen kan worden. Vanwege de kleine onderdelen zijn de kettingen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.