Konges Sløjd

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

In 2014 gestart, maar Konges Sløjd (spreek uit: Kon-ges Sloejt) mag zich nu al serieus meten met de grote Scandinavische designmerken. Konges staat bekend om de gezellige bloemenprintjes, die in de gehele collectie is doorgevoerd. Konges Sløjd maakt niet alleen kleding, maar ook speelgoed, kinderkameraccessoires en eetsetjes. Kortom, voor een complete baby- en kinderuitzet kun met de collecties van Konges Sløjd een mooi begin maken.   

Konges Sløjd kleding

De kledingcollectie van Konges Sløjd is gemaakt voor newborns en kids tot en met maat 128. Vooral de Konges Sløjd rompers, jasjes en mutsjes zijn populair. Doordat alles met elkaar matcht en de aantrekkelijke prijs zijn de items van Konges Sløjd een perfect kraamkado. Zoek je nog een Konges Sløjd jas, dan zijn de thermojackets ideaal. Het zijn perfecte tussenjasjes, niet koud en niet te warm. Prima voor ons Hollandse klimaat!

Baby-essentials

Met de Konges Sløjd home collectie kun je je hele kinderkamer inrichten. Voor in het bedje zijn er bedbumpers, dekentjes en lakens. Maar ook voor aankleedkussens en speelkleden kun je bij Konges Sløjd terecht. De Konges Sløjd hydrofiele doeken mogen daarbij niet ontbreken. Ook weer uitgevoerd in de allerleukste printjes.

Hoe valt Konges Sløjd?

Over het algemeen valt Konges Sløjd op maat. Mocht je toch twijfelen aan de maat, neem dan even contact met ons op.

Konges Sløjd sale

Ben je op zoek naar een sale item van Konges Sløjd? Klik dan hier.