Over ons

Wie is nu het gezicht achter de Kids Department?

Brenda en Ronny startten in 2011 met een online outlet webshop. Als snel volgde een uitbreiding de verkoop van nieuwe collecties van exclusieve kindermodemerken. Toen de shop goed stond, werden in 2014 de deuren van de stenen winkel in Wateringen geopend. Inmiddels werken er zes personen bij Kids Department.

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie kinderkleding en –accessoires (maat 50 t/m 152). Maar wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen:

COME PLAY WITH US!

 

 

Een gevaarlijk leuk adres

flavourites

Een toffe shop met een super collectie fashion, schoenen en lifestyle producten.

Blender magazine

Life isn’t perfect but you’re outfit from KD can definitely be!

customer Melanie

Kids Departement is voor mij de plek waar urban en mainstream kindermode samen komen. Voor een unieke stijl die toch draagbaar is.

customer Annemarie
Over ons

Van links naar rechts:

>> Lisette – marketing - facebook – kids Mart en Roos – shopstyling – copy – events – musthave: Wishbone bike

>> Mireille -  staat altijd klaar - stylingadvies - mama van twee meiden - marcom specialist - enorme fan van Mini Rodini en Hugo Loves Tiki - altijd in voor een praatje

>> Brenda – founder - inkoop – instagram addict – zoon Kian – shopstyling – impulsief – musthave: toffe kousen

>> Ronny – owner - IT specialist – twee rechter handen – F1 verslaafd - Limburg – musthave: jeans addict

>> Marjolein - rots in de branding - shop styling en advies - webshop beheer - houdt het overzicht - mama van twee zoons - fashion and instagram addict.

>> Stella –  alleskunner - styling - lief en enthousiast - VWO - lila is the bomb - baalt dat ze collecties niet meer past

>> Bregje – alleskunner- mixen en matchen - fotoshoots - HAVO - atijd enthousiast