Over ons

 

Wie is nu het gezicht achter de Kids Department?

Brenda en Ronny startten in 2011 met een 'outlet' webshop. Al snel volgde een uitbreiding naar de verkoop van nieuwe collecties van exclusieve kindermodemerken. Toen de webshop goed stond, werden in 2014 de deuren van de fysieke winkel in Wateringen geopend. En eind 2020 openden wij een nieuwe ruimere winkel aan de Herenstraat 71a, te Wateringen.

Duurzaamheid op 1

Omdat wij het belangrijk vinden dat de wereld voor volgende generaties ook nog leefbaar is, staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Veel items zijn gemaakt van biologisch katoen, wol of zelfs gerecycled plastic. Wij werken alleen samen met (gecertificeerde) merken die verantwoord produceren en zich inzetten voor een beter milieu en goede werkomstandigheden.

//

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby & kinderkleding en accessoires (maat newborn t/m 140). Maar wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen:

Ons team