Over ons

 

Wie is nu het gezicht achter de Kids Department?

Brenda en Ronny startten in 2011 met een 'outlet' webshop. Al snel volgde een uitbreiding naar de verkoop van nieuwe collecties van exclusieve kindermodemerken. Toen de webshop goed stond, werden in 2014 de deuren van de fysieke winkel in Wateringen geopend. En eind 2020 openden zij een tweede winkel aan de Herenstraat 71a, te Wateringen. Deze winkel is gericht op de doelgroep kids van 2 - 10 jaar.

De winkel aan de Herenstraat 130 blijft geopend. Hier vind je alles voor newborn baby's (maat 50) tot en met maatje 86. Ook kun je er terecht voor verzorgingsproducten, beddengoed en babyspeelgoed. Ook wel Kids Department 'Petit' genoemd.

Dus zoek je een kraamkado, ben je zwanger of net mamma? Dan ben je hier aan het juiste adres!

//

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie kinderkleding en accessoires (maat newborn t/m 140). Maar wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen:

COME PLAY WITH US!