A MONDAY in Copenhagen

A MONDAY IN COPENHAGEN

A MONDAY in Copenhagen is, zoals de naam als zegt, echt een merkje wat uit Kopenhagen komt. In 2017 is A Monday opgezet door Anne Katrine Montag. De Duitse naam Montag is dan weer Monday in het Engels, vandaar de naam. De kindvriendelijke stad is een mooie inspiratie geweest voor dit te gekke merk. Dat resulteert in een tijdloze collectie van duurzame kinderkleding die fijn te dragen is.

Oeko Tex gecertificeerd

Alle collecties van A Monday in Copenhagen dragen het Oeko Tex certificaat. Ook aan de producenten waar ze mee samenwerken, stelt A Monday hoge eisen. Zij moeten voldoen aan regels op het gebied van een veilige werkomgeving en eerlijke verloning. 
Ook kwaliteit is belangrijk. Items moeten door meerdere kinderen gedragen en doorgegeven kunnen worden. Het merk houdt er ook rekening mee dat collecties qua kleur aansluiten bij eerdere collecties, zodat deze items ook weer met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

Sale items van A Monday in Cph

Met een beetje geluk kun je nog iets van A Monday in Copenhagen in de sale scoren. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.