Piupiuchick

Producten 1-32 van 57

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

De Piupiuchick collecties zijn altijd vrolijk gekleurd en staan bol van de eigenwijze prints en teksten. Dit Portugese merk straalt aan alle kanten plezier en vakmanschap uit. De gebreide sweaters en vesten zijn van topkwaliteit. Allemaal gemaakt in Porto, dicht bij het hoofdkantoor.

Een ode aan de jeugd

Kleding hoort comfortabel te zitten en moet fun zijn om te dragen. Piupiuchick heeft deze opdracht haarfijn begrepen. In 2012 zijn ze begonnen met een ode aan de jeugd van vroeger. Haal het beste uit je jeugd en kijk er met veel plezier op terug! Piupiuchick doet denken aan een meidenmerk, maar niets is minder waar. Je kunt Piupiuchick beter een unisex merk noemen. En wat voor ééntje!

Lokaal geproduceerd

Het mooie aan lokaal produceren is dat je er met korte lijnen op kunt toezien dat het proces van ontwerp naar uitvoering goed gaat. Daarnaast bouwt Piupiuchick een goede relatie met hun personeel wat kan bijdragen aan zowel de kwaliteit als de liefde voor de kleding. Ze zoeken ook bij elke collectie weer naar de meeste innovatieve manier om met het milieu bezig te zijn en gerecyclede stoffen te gebruiken. Al de ruwe materialen zijn OEKO-TEX gecertificeerd.

De Collectie

Elk seizoen komen weer de meest creatieve ontwerpen voorbij. De Piupiuchick jeans en het knitwear zijn twee van die mooie creaties die elk seizoen wel voorbijkomt.

Hoe valt Piupiuchick?

De collectie is voor kids van 3 tot en met 10 jaar. De maatvoering valt voor elk item weer anders. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.
Ben je op zoek naar een sale item van Piupiuchick? Klik dan hier.