Nobodinoz

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nobodinoz

Nobodinoz is een lifestyle merk uit Barcelona en meester in het consequent doorvoeren van prints en kleuren. Elk seizoen zien we de collectie groeien met nieuwe producten, stoffen en prints. Dat maakt Nobodinoz een prachtig merk waarmee je de kinderkamer helemaal afmaakt.

Changing the world

Nobodinoz heeft een mooie gedachte als het gaat om duurzaamheid. Kinderen zijn de toekomst en dus moeten we ze ook het beste geven. Hierbij gaat het om het produceren van producten zoals een kussen of een rugtas die kwalitatief sterk is en langer meegaat, zodat het ook doorgegeven kan worden.

Veiligheid staat voorop

Omdat alle producten voor verschillende leeftijden wordt gemaakt is het van groot belang de ontwikkeling van baby’s, kinderen en zelfs gezinnen in het hele design proces wordt meegenomen. Want elke levensfase vraagt om verschillende producten, stoffen en kleuren.

Made in Europe

Alle producten van Nobodinoz zoals de Nobodinoz sleepingbag, Nobodinoz wikkeldeken, Nobodinoz rugzak en de Nobodinoz kussen worden gemaakt in het hoofdkantoor in Barcelona. Het proces van design, patronen en kleurontwikkeling wordt nauw in de gaten gehouden. Andere producten zoals de tenten en houten accessoires worden geïmporteerd uit andere Europese landen.