Sticky Lemon

Bij Sticky Lemon slaag je altijd voor een stevige (rug) tas. Elk seizoen komen er zowel grote als kleine tassen in nieuwe kleurtjes uit. Je kunt ze makkelijk oppimpen met de patches die los te koop zijn. Ook maakt Slicky Lemon kniekousen die lekker matchen met de tassen. Topcombi! De tassen worden gemaakt van gerecycled polyester.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op.

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Sticky Lemon Belt Gingham - Plum Purple

    € 22,95
  2. Sticky Lemon Belt Gingham - Apple Tree

    € 22,95

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

The story of Sticky Lemon

Wil je een opvallende rugtas? Dan moet je beslist een ‘Sticky Lemon’ nemen. Opvallend door het strakke design en verrassende kleurcombinaties. Het label is bezig aan een opmars. De tassencollecties zijn namelijk wereldwijd verkrijgbaar. Dat is nou eens een succesvol Dutch design!

Twinnen mag met de Sticky Lemon bags. Er zijn namelijk tassen in de maten small en large. De kleintjes zijn 20 x 26 cm en heel fijn voor kleuters die net naar school gaan. En passen met gemak 2 broodtrommels in! De grotere backpacks zijn 27 x 38
cm. Prima voor grotere kinderen, maar ook mamma’s kunnen er lekker veel in meenemen. Alle tassen zijn superstevig, afwasbaar, waterdicht en gemaakt van gerecyclede flessen. Dat is ook wel zo fijn voor het milieu.

Wil je je tas pimpen, dan zijn er ook toffe patches en pins te vinden in onze shop. Ook leuk: de enveloppe bag voor mamma’s. Handig als je alleen je telefoon, sleutels en bankpas mee wilt nemen. Vergeet trouwens de kniekousen niet te bestellen. Deze zijn waanzinnig leuk en maken je outfit samen met je Sticky Lemon tas helemaal af.