Sticky Lemon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de Sticky Lemon rugtas ga je in stijl naar school en slaag je altijd voor je kind! Elk seizoen komen er zowel grote als kleine tassen in nieuwe kleurtjes uit. Ook maakt Sticky Lemon kniekousen en laarzen die lekker matchen met de tassen. Top combi!

The story of Sticky Lemon

Wil je een opvallende rugtas? Dan moet je beslist een ‘Sticky Lemon’ nemen. Opvallend door het strakke design en verrassende kleurcombinaties. Het label is bezig aan een opmars. De tassencollecties zijn namelijk wereldwijd verkrijgbaar. Dat is nou eens een succesvol Dutch design! En naast hun geweldige tassen collectie zijn de Sticky Lemon kniekousen, Sticky Lemon regenlaarzen ook niet meer weg te denken.

Twinning is winning

Twinnen mag met de Sticky Lemon rugzak. Er zijn namelijk tassen in de maten small en large. De kleintjes zijn 20 x 26 cm en heel fijn voor kleuters die net naar school gaan. En passen met gemak 2 broodtrommels in! De grotere backpacks zijn 27 x 38 cm. Prima voor grotere kinderen, maar ook mamma’s kunnen er lekker veel in meenemen. Alle tassen zijn superstevig, afwasbaar, waterdicht en gemaakt van gerecyclede flessen. Dat is ook wel zo fijn voor het milieu.

Laarzen van Sticky Lemon

Handig voor het hele jaar zijn de eigenzinnige regenlaarzen van Sticky Lemon. Ook deze zijn in de meest heerlijke kleuren combinaties en uniek op elke manier. Ze worden namelijk met de hand gemaakt.

Creatief met tassen

Wil je je tas pimpen, dan zijn er ook toffe patches en pins te vinden in onze shop. Deze zijn waanzinnig leuk en maken je outfit samen met je Sticky Lemon rugzak voor je kind helemaal af.