Mini Rodini - Lente 2022

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mini Rodini gaat voor kleur

De collecties van Mini Rodini zijn eigenzinnig en kleurrijk en daardoor geweldig voor kinderen. Designer en oprichtster Cassandra Rhodin haalt haar inspiratie voornamelijk uit haar buitenlandse reizen en kunst. Zo was de Transsiberië express een recent thema, maar ook Mozart’s Für Elise kwam voorbij. Vooral dieren zijn populair. Tijgers, unicorns en panda’s zijn inmiddels boegbeelden van het merk.
Verder zul je bij Mini Rodini nooit een legging, jurk of winterjas tegenkomen die neutraal van kleur is. Alle collecties zijn lekker fel getint en altijd uitgevoerd met grappige printjes.

Super duurzaam

Mini Rodini is één van de meest duurzame merken op dit moment. Het hele productieproces is inmiddels verantwoord voor mens en milieu. Daarnaast innoveert Mini Rodini continue met nieuwe stoffen en verftechnieken. Zo gebruiken ze altijd bio-katoen en wol. Ook is Mini Rodini sterk in het recyclen van materialen. Jassen worden vaak gemaakt van PET flessen, fleece items van microplastic en swimwear van econyl (stof gemaakt van oude visnetten).

Mini Rodini jas

Met een jas van Mini Rodini heb je echt een bijzonder product in handen. Niet alleen vanwege het design en de pasvorm, maar ook vanwege het duurzame karakter. Alle jassen zijn gemaakt van recycled materiaal (bv. PET flessen) en afgewerkt met een speciale waterdichte milieuvriendelijke coating, Bionic Finish Eco. Bovendien zijn de jassen supersterk en van zo’n goede kwaliteit dat ze meerdere kindjes meekunnen.

Hoe valt Mini Rodini?

De pasvorm van Mini Rodini verandert per seizoen, dus er is geen éénduidig maatadvies te geven. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Mini Rodini Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Mini Rodini? Klik dan hier.