Maed for Mini - Accessoires

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Unisex Items

Maed for Mini is met recht een unisex merk. Veel items zoals shirts, broekjes en sweaters zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een legging van Maed for Mini is een mooie basis in je garderobe. Zeker als het een leopard printje is!
Maed for Mini is ook bekend om de jassen en legwear. Met een Maed for Mini maillot creëer je meteen een opvallende look door de printjes en de trendy kleuren. Net als de kniekousen en sokken overigens. Een Maed for Mini jas is altijd een goede keuze. Deze zijn meestal meer geschikt voor meisjes en uitgevoerd in fake fur of een ander wollig stofje.
Maed is ook sterk in knitwear. Of het nou een wolmenging is, of alleen katoen, de kwaliteit is altijd mooi. De mutsjes en bloomers voor baby’s zijn beslist de moeite waard om te bekijken. Door de bijzondere breipatronen heb je met een wollen babyitem van Maed for Mini beslist iets unieks in handen.
Maed for Mini is zich ook bewust van het belang van duurzaamheid. Het merkt werkt daarom alleen samen met kleine familiebedrijven die goede werkomstandigheden aan hun werknemers garanderen. Daarnaast zijn de items van zo’n goede kwaliteit, dat ze gerust een aantal jaar mee kunnen. Dus doorgeven aan andere kids is helemaal geen slecht idee.

Maed for Mini leopard

De leopard print van Maed is iconisch. In elke collectie kom je hem weer tegen. De ene keer in een ander kleurtje, de andere keer in een groter of kleiner formaat. Overigens is Maed for Mini niet het enige merk dat De leopard print heeft omarmd. Die van Mini Rodini en Marmar Copenhagen zijn inmiddels ook klassiekers. Ook de zebra (of is het een tijger?) print wordt regelmatig in verschillende combinaties ingezet.
Andere Maed prints zijn veelal grafisch, met tekst of illustraties, vaak met een vleugje humor. Ook hebben de ontwerpers tekeningen van hun kinderen wel eens gebruikt in de collecties. Leuk toch?

Hoe Valt Maed For Mini?

Maed for Mini valt ruim. De sweaters en jurken zijn oversized van pasvorm. Broeken vallen ook meestal wat groter. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Maed For Mini Sale

Ben je op zoek naar een sale item van Maed for Mini. Klik dan hier.