Logo Kids Department

Betaalmogelijkheden

Bij Kids Department kunt u veilig betalen met onder andere:

Kids Department geeft u de mogelijkheid om middels IDEAL veilig, vertrouwd en gemakkelijk je online aankopen af te rekenen. IDEAL koppelt u direct aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Ideal wordt ondersteund door de meeste banken.

afterpay.png

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor kidsdepartment.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

logo_paypal_groot.gif

Bij Kids Department kan men ook veilig en snel betalen met PayPal.
Dit kan zowel met een PayPal rekening als rechtstreeks met uw creditcard (zonder dat u een PayPal rekening hoeft te openen).

PayPal biedt meer als het om de veiligheid van uw gegevens gaat. Als de goederen nooit bij u aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt de PayPal-aankoopbescherming in de meeste gevallen volledige dekking voor uw online aankopen.

Voor het gebruik van Paypal zal € 0,99 incl. BTW in rekening worden gebracht.

 Overboeking

Vooruitbetaling per bankoverboeking
Overschrijven betekent dat u eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening.

Zodra wij de betaling van u hebben ontvangen sturen wij direct uw bestelling naar het door u opgegeven adres.

 DIRECTebanking/SofortBanking

DIRECTebanking/SofortBanking is een directe betalingssysteem met TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.
Sofortbanking kan onder andere gebruikt worden voor betalingen vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Beglië en het Verenigd Koninkrijk.

 Mistercash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Contant

Bij het afhalen van uw bestelling kan er contant of met PIN worden betaald.