Gosoaky - 128

Met het steeds natter wordende klimaat is een lekkere regenjas hard nodig. De jassen van Gosoaky zijn één van de aller-beste in het regenjassen segment. Niet raar, want Gosoaky is 100% Nederlands. En wie hebben meer ervaring met water dan wij Nederlanders? De jassen zijn er in verschillende modellen en kleuren vanaf maat 86/92.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.

Filteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gosoaky Jacket Tiger Eye Green Forest

  € 139,95
 2. Gosoaky Jacket Desert Fox True Blue

  € 129,95
 3. Gosoaky Dragon Eye Green Forest

  € 139,95
 4. Gosoaky Black Camel Evening Pink

  € 139,95
 5. Gosoaky Wild Hogs True Blue

  € 129,95
 6. Gosoaky Wild Hogs Gold

  € 129,95
 7. Gosoaky Jacket Desert Fox True Blue Multi

  € 129,95
 8. Gosoaky Jacket Horseman True Blue

  € 119,95
 9. Gosoaky Jacket Snake Pit Golden Yellow

  € 139,95
 10. Gosoaky Jacket Tiger Eye Evening Pink

  € 139,95

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gosoaky heeft veel keus

De Gosoaky regenjassen zijn er zowel in de zomer- als wintercollectie in aardig wat kleuren en modellen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn waterdicht en super kleurrijk. Voor de zomer zijn de Gosoaky jassen licht gevoerd en in de winter zijn ze wat dikker. Of je nou kiest voor een lekkere lichtgewicht pufferjas of een met teddy gevoerde parka, een Gosoaky is altijd wind- en waterdicht én ademend.

Gosoaky is duurzaam

Alle Gosoaky jassen zijn vrij van plastic en gemaakt van recyclede materialen. Ook de vulling van de winterjassen is gemaakt van biologisch materiaal en de coating is milieuvriendelijk (de zg. Bionic finish). Een Gosoaky jas is kwalitatief zo sterk, dat hij makkelijk door meerdere kinderen gedragen kan worden. In het naamlabel hebben ze daar al rekening mee gehouden: er is ruimte om 3 namen van kids in te schrijven.

Hoe valt Gosoaky?

De verschillende modellen verschillen van elkaar in pasvorm. Zo vallen de kortere modellen (Wild Hogs, Dragon Eye en Horse Man) wat kleiner. De parka’s vallen juist weer wat ruimer. Vrijwel alle jassen hebben verstelbare mouwen en capuchons. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.