CarlijnQ

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De collecties van CarlijnQ zijn razend populair. De grappige illustraties en vrolijke kleuren zijn kenmerkend voor het merk. Door de jaren heen zijn de collecties steeds meer uitgebreid en de leggings, jurken, longsleeves, joggers en sweaters zijn een vaste waarde binnen het assortiment.

Duurzaamheid is een belangrijke peiler bij CarlijnQ Alle items zijn organic en op een verantwoorde manier geproduceerd (GOTS gecertificeerd).

Kernwaarden van CarlijnQ

CarlijnQ staat voor (gecertificeerd) organic kinderkleding, dat makkelijk & goed draagbaar is en eenvoudige maar herkenbare prints voor kinderen. Vooral niet te veel toeters en bellen of onhandige kledingstukken. Dus makkelijke leggings, broeken en longsleeves. Een kind moet kunnen spelen en ravotten zonder te struikelen of ergens achter te blijven hangen. Een belangrijke kernwaarde is dat kinderen, kinderen blijven en geen mini-volwassenen zijn. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat iedereen die werkt aan de kleding van CarlijnQ, ook behoorlijk wordt betaald en behandeld. Geen kinderhandjes of andere nare dingen. Dit kunnen ze volledig uitsluiten omdat we GOTS gecertificeerd zijn.

Het proces

Ze beginnen meestal 1,5 jaar voordat een collectie in de winkel ligt al met het thema te bedenken en het grof uit te werken. Dit duurt meestal een maand of 2-3. Een jaar voor de collectie in de winkel ligt, is deze al volledig uitgewerkt en doorgezet aan de producent zodat deze kan beginnen met het maken van de stoffen etc. Soms komt een kleur niet helemaal lekker uit te verf (letterlijk) en moet dit nog aangepast worden. Er is niets zo geweldig dat als er vanuit een idee, iets tastbaars wordt gemaakt én dat het dan ook nog eens supertof is.

Hoe valt CarlijnQ?

Over het algemeen valt CarlijnQ iets langer. De items hebben een slanke pasvorm. 

CarlijnQ sale

Ben je op zoek naar een sale item van CarlijnQ? Klik dan hier.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.