Blossom Kids

Zoek je tijdloos, dan moet je bij Blossom Kids zijn. Oprichtster Jantien begon een paar jaar geleden met basic leggings en broekjes, die ze verkocht via haar eigen website. Inmiddels is het merkje hard op weg naar volwassenheid. De kinderkleding van Blossom Kids is niet alleen basic, er zijn nu ook prachtige seizoen collecties verkrijgbaar.

Alle collecties zijn zo op elkaar afgestemd, zodat je items ook een volgend seizoen weer kunt gebruiken. Dat is nog eens duurzaam denken! Blossom Kids is verkrijgbaar vanaf babymaat tot en met maat 134.

Blossom Kids baby

De babycollectie van Blossom Kids is zeer uitgebreid. Deze bestaat onder andere uit geribde basics (rompers, boxpakjes en broekjes) welke altijd beschikbaar zijn. Elk seizoen voegt Blossom hier items in de kleuren van de seizoen collectie aan toe. Voor meisjes zijn de rompers en pakjes afgewerkt met een schattig kanten ramdje. Items voor jongens hebben meestal drukknoopjes aan de voorzijde. Blossom Kids baby is er al vanaf maatje 50. Alle baby items vallen op maat, maar hebben een smalle pasvorm.

Blossom Kids voor kids

Naast de babycollectie maakt Blossom Kids ook collecties voor kinderen vanaf maat 92. De maten lopen door tot en met 128-134. Over het algemeen valt Blossom Kids wat kleiner. Het is daarom aan te raden een maat groter te nemen. Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm. Ook voor kids is er een uitgebreide basiscollectie, welke voornamelijk uit (rib) shirts en leggings bestaat. In de seizoen collecties vind je dan weer jurken, rokjes, joggers en sweaters. Blossom is meestal te herkennen aan de unieke kleurstellingen en printjes. Desondanks zijn items makkelijk met andere merken te combineren!

Blossom Kids sale

Ben je op zoek naar een sale item van Blossom Kids? Klik dan hier.

Twijfel je over een item, neem dan gerust contact met ons op over de maat of pasvorm.