Logo Kids Department
Swipe to the left

Styling Even by JustbyManon

10 september 2016 0

Op zaterdag 1 oktober zijn Manon en Sonja van de blog justbymanon, samen met fotograaf Arma Fotografie, aanwezig in onze winkel in Wateringen (op het randje van Den Haag). Nadat je je aangemeld hebt, kan het feest beginnen. Samen met je kind(eren) ga je op zoek naar het item dat jullie het leukste vinden uit de winkel. Daarna komt Sonja of Manon jullie helpen om daar een toffe outfit van te maken. Tijdens de stylingsessie heb je tijd genoeg om alle vragen te stellen die je maar mocht hebben op het gebied van styling en/of kindermode. Wij zijn er om al je brandende vragen te beantwoorden. Zodra jullie tevreden zijn, zullen jullie kinderen door een hairstylist/visagist nog mooier gemaakt worden. Arma zal daarna fantastische foto’s maken van jullie kinderen.

Aanmelden
Dat klinkt gaaf toch? Vorige keer hebben we dan ook heel veel blije gezichten gezien, niet alleen van kinderen zelf, maar ook van trotse ouders en soms zelfs opa’s en oma’s.
Je kunt je aanmelden via info@justbymanon.nl. Vervolgens wordt er een planning gemaakt, waarna je hoort hoe laat je op 1 oktober aanwezig moet zijn. Wees er wel snel bij, want vol=vol en het gaat heeeel snel!

Je mag uiteraard ook zonder afspraak naar de winkel komen om lekker te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot.- wacht dus niet te lang!

Good to know, de styling sessie incl. fotoshoot is gratis.

Zien we jou zaterdag 1 oktober? Wij kijken er in ieder geval weer erg naar uit!

Hieronder een impressie van het event van afgelopen voorjaar: