Logo Kids Department
Swipe to the left

Small Rags: stoer Deens design

27 september 2016 0

Small Rags is één van de best verkochte merken uit onze winkel. En als je het ziet, weet je wel waarom! Toffe items in prachtige kleuren, altijd met een stoer accent. Small Rags is er voor de kleinsten, van maat 50 tot en met 104, voor zowel jongens als meisjes.

Nutmeg
Onze favoriete kleur dit seizoen is 'nutmeg', oftewel nootmuskaat. Een prachtige warme paars-bruine tint die zich heel goed laat combineren met roze en grijs. Maar we vinden ook mooie groen- en grijstinten terug in de collectie.

Voor hem en haar
Voor de meisjes zijn de jurkjes altijd weer toppers. Heerlijk draagbaar, maar wel met een stoere touch. Afgestyled met een meisjesachtige legging of vestje kan jouw kleintje niet meer stuk deze winter. Voor jongens hebben we heerlijke sweatstof broekjes en toffe overhemdjes. Wij smolten bij het zien van een donkergrijs denim exemplaar dat, gecombineerd met (daar is ie weer) nootmuskaatkleurig broekje een te gekke outfit wordt.


Newborn
In de wintercollectie vinden we dit seizoen ook een aantal toffe newborn items. Zachte overslagvestjes, broekjes en mutsjes in groen en roze. Supertof als kraamkado! Ook de basic rompers en onepieces van Small Rags zijn van superzachte kwaliteit en geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Mr. who?
Small Rags is altijd te herkennen aan de mascotte Mister Rags. Een grappig en lief aandoend beestje dat staat voor datgeen wat Small Rags wil uitstralen: een stoere look met een ondeugend tintje!