Logo Kids Department
Swipe to the left

Shoe Give Away

20 april 2016 7

Op de tweede dag van de Shoe Shopping Days hebben we een echte top actie in samenwerking met de blog van JustbyManon! We geven namelijk een paar schoenen van Pinocchio, Veja of Rainbow and Snow weg! Bekijk de modellen op de website en kies een mooi paar uit. Check alle info op de blog en facebookpagina van JustbyManon. De winnaar krijgt morgen bericht. Niet gewonnen? Je vindt alle schoenen hier.

Helma Keijzer 20 april 2016 at 06:48
Goedemorgen, wat is er leuker in de ochtend, als de kindjes nog slapen en ik met een kop thee en een bak fruit achter de pc zit??? Ja...een winactie voor mooie schoenen. Wauw wat een stoere schoenen, ik zou, als ik zou winnen, gaan voor mijn kleine meis, deze zijn stoer, lief en orgineel....PINOCCHIO BEIGE PONY PANTER SHOES in maatje 21! fijne dag, groetjes Helma
Fan 20 april 2016 at 06:51
Het 'monochrome' stijltje vind ik zo gaaf voor m'n kleine mannetje. Ik zou daarom de witte leren Pinocchio sneaker in maatje 21 heel graag aan z'n klerenkast willen toevoegen
kristin nelis 20 april 2016 at 07:18
Wat n coole winactie! Dochter Hannah van 6 is dol op sneakers. Maar mama komt meestal met laarsjes aanzetten. Wat zou ik r blij maken met de Bobo Choses Veja sneakers in maat 31. En ja, als ik die zie dan snap ik haar voorkeur voor sneskers ook wel, te leuk
Kim 20 april 2016 at 07:27
De Veja shoes met Bobo Choses print staan al tijden op mijn wishlist!
Eigenlijk niet nodig (vandaag nog een artikel op Xazoe over deze belachelijke kids-koopverslaving, geschreven door mijn vriend ;)) maar ik vind ze écht geweldig, een supertof printje!
Cindy Broeders 20 april 2016 at 08:06
Voor mijn zoon de super gave RAINBOW & SNOW SNEAKER SKATE NAVY schoenen in maat 31. Perfect voor dit seizoen en o zo mooi!
Vanessa weyers 20 april 2016 at 08:34
Te gekke aktie! Wij zouden heel blij worden van de zwart witte gympen van veja in maat 31. Daar kan onze knul mooi in shinen op zijn verjaardag volgende week!
Els 20 april 2016 at 10:11
Ohhh wat een leuke winactie! Mijn zoontje wordt volgende maand 1 jaar en met de MOCKIES BOHO BOOTS LEATHER (maat 21) zou hij écht de blits maken op z'n partijtje ;-)