Logo Kids Department
Swipe to the left

New brand! The Animals Observatory

29 december 2015 0

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover...Vanaf nu hebben we er een tof nieuw merk in de winkel bij! The Animals Observatory. Rechtstreeks uit het zonnige Barcelona.
Slechts een paar winkels zijn in Nederland geselecteerd om dit merk te mogen voeren. En Kids Department is daar één van!

De prints kunnen je misschien bekend voorkomen. Dat is niet raar, want de ontwerpster is niemand anders dan Laia Aguilar, de voormalig creative director van Bobo Choses.
De items zijn kleurrijk en uitgevoerd in mooie grafische designs, waarbij de artistieke hand van Laia duidelijk herkenbaar is. Op de site van The Animals Observatory lees je meer over dit bijzondere merk, dat zelfs een eigen (heel bijzonder) manifest met 10 regels heeft opgesteld. Zo beloven ze nooit kriebelwol te gebruiken, nooit naar musea te gaan die de waarheid niet vertellen en eerlijk te zijn als dieren en slim als kinderen. Volg je het nog?!?

The Animals ligt niet alleen in de winkel maar is ook online verkrijgbaar. Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening! Laat je op de blog weten wat je ervan vindt?