Logo Kids Department
Swipe to the left

NEW BRAND! NuNuNu

7 maart 2016 0

Minimalistisch urban
Omdat veel van onze klanten fan zijn van monochrome items, hebben we een nieuw merk aan onze collectie toegevoegd: het Israëlische NuNuNu. We geven het toe: al die donkere kleuren zijn even wennen. Maar als je beter kijkt zie je een prachtige collectie met unieke designs en modellen die nét iets even anders dan anders zijn. Juist door de minimalistische uitstraling laat NuNuNu zich goed combineren met andere wat kleurrijkere merken.

Lekker luchtje
Wat ons opviel toen we de zending openden om in de winkel te hangen was de geur die ons tegemoet kwam. Echt waar, alle stukken van NuNuNu zijn geparfumeerd en ruiken een beetje oriëntaals. Zelfs na een paar keer wassen blijft het geurtje gewoon hangen! De kunt dus niet om NuNuNu heen!

Zwart is onschuldig
Het merk was één van de eersten ter wereld die een zwarte collectie voor kinderen ontwierp. Waarom? Omdat de designers de kleurrijke items en prints van concurrenten te kinderlijk vonden. Waarom zou je een kind niet kleden zoals je jezelf kleedt? En.... zwart is onschuldig, zwart is veelbelovend en zwart is als een onbeschreven bladzijde....
Overigens is het merk enorm populair in het buitenland. Een groot aantal Celebs zoals Chris Martin, Heidi Klum, Gwen Stefani en Victoria Beckham kleden hun kids in NuNuNu.
En we're hooked too! Wat een geweldig stoer merk dat ook nog eens lekker ruikt en super comfortabel zit!
Benieuwd naar de items in onze collectie? Kijk hier!