Logo Kids Department
Swipe to the left

Brand Talk: Bellerose girls

28 maart 2016 0


Houdt je dochter van stoer én een beetje classy, dan is Bellerose het perfecte merk. Door subtiel kleurgebruik te combineren met grovere materialen zoals jeans of een grofgebreid vest krijgt je outfit die chique-streetwise look. En dat is nu juist het geheim van Bellerose. Alles mixt en en matcht! Items met een ruitje, bloemetje of andere print combineer je gewoon met een klassieke (op het eerste gezicht beetje saai ogende) jurk, sweater, of broek. Zo krijg je de échte Bellerose look.

Belgische roots
Bellerose is afkomstig uit België. En dat kun je door de klassieke touch met een beetje een Frans tintje wel zien. Het merk heeft zowel een dames-, heren- als kindercollectie, voor het hele gezin dus! Hoe leuk is het als jij en je dochter dezelfde look kunnen shoppen? Er zijn zelfs winkels in België en Frankrijk! Enne, voor dames heeft Bellerose nu een schoenencollectie. We kunnen niet wachten totdat ze hiermee ook voor kids aan de slag gaan!

Favoriet
Bellerose blijft ons ons elk seizoen weer verrassen met hun collecties. Als wij een favoriete set mogen maken, zit er altijd wel iets van Bellerose bij. Voor de meisjes vielen wij dit jaar voor de denim jurk met rode stiksels. In al zijn eenvoud prachtig! Gelukkig vonden veel mama's dat ook! De wintercollectie belooft veel goeds, dus Bellerose is zeker een keeper!

P.S. Bellerose is er niet alleen voor meisjes, ook voor de jongens hebben we een fantastische collectie!