Logo Kids Department
Swipe to the left

Baby looks waar je hebberig van wordt...

18 september 2016 0

De titel zegt het al.

In deze blog laten we je een aantal supertoffe babylooks zien, die je beslist wilt hebben. Het was moeilijk kiezen, aangezien vrijwel alle babysetjes té schattig zijn!

We trappen af met nummer 1; een fantastische look van Little Indians. Zeg nou zelf, in deze oudroze longsleeve (met wolfje) en fijn broekje, is toch elke baby onweerstaanbaar? De wintercollectie van Little Indians is trouwens weer geweldig. Lekkere comfy broekjes en longsleeves met toffe prints voor zowel jongens als meisjes.


Small Rags is één van onze favoriete babymerken. Stoer met een grote S. Voor de jongens zien we deze winter veel donkerblauw en voor de meiden prachtige nootmuskaatkleuren. Overigens is Small Rags er al vanaf maatje 50.

En dan is er ook nog de nieuwe collectie van Sproet en Sprout. Voornamelijk monochrome items, maar door de teksten en gebruikte prints supertof voor de allerkleinsten. Het thema van de wintercollectie van 'Sproet' is 'Arctic'. We zien walrussen, visjes en andere Eskimo-achtige printjes. Sommige broekjes zijn lekker zacht gevoerd en superwarm.

Het laatste lookje is een superschattige basic meisjes set van Imps en Elfs. Een heerlijke zachtroze sweater, gecombineerd met een grijs-zwart broekje. En de rest van de collectie is zowel voor jongens als meisjes helemaal top!.