Logo Kids Department
Swipe to the left

Advent dag 7.

7 december 2015 11


Vandaag maak je kans op een toffe weekplanner van The Birds and the Bees. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder de post even weten waarom jij 'm nodig hebt. Good luck!


Check hier het assortiment van The Birds and the Bees. De winnaar wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Marit 7 december 2015 at 08:16
Met alle afspraken,en zwemles,muziekles,sport etc is een weekplanner hard nodig,want er wordt nog wel eens iets vergeten
Dayenne 7 december 2015 at 08:48
Wij gaan als het goed is, het nieuwe jaar starten als nieuw gezin! Met z'n 3en ipv met 2 :). 31 december uitgerekend. Ik heb zo'n vermoeden dat we dan ineens heel veel moeten/kunnen plannen!!
Steffie 7 december 2015 at 09:00
Als moeder zijnde vergeet ik nog al eens wat met al die afspraken dus schrijf ik het op in mijn telefoon. Maar het is natuurlijk veel leuker om alles bij te houden op zo'n mooie papieren planner! Het lijkt me super als ik vanaf volgend jaar een klein feestje kan maken van het maken van een weekplanning met deze planner!
Sophie Mees en Juul 7 december 2015 at 09:44
Mijn man werkt als reizend theatertechnicus. Soms thuis en dan weer onderweg. Mijn verlof is bijna afgelopen en met twee kindjes moet er vanaf januari weer veel gepland worden. Dus super handig en tof zo'n planner. Doe ons die maar ;)
Annekatrien 7 december 2015 at 10:00
Al mijn hele leven lang ben ik een lijstjesfreak en steeds op zoek naar leuke briefjes en lay-outs. Deze monochrome stijl past netjes in ons interieur, dus een fijne win-win, handig en mooi! Begin volgend jaar verwachten we ons 2e kindje, nog meer plannen dus
Femke Dekker - Eggink 7 december 2015 at 10:53
Jaaaaaa, mijn geheugen is op dit moment een vergiet. Ik ben hoogzwanger van de derde. Het zou geweldig fijn zijn om deze planner in het nieuwe jaar voor ons vijven te kunnen gebruiken!
Anne 7 december 2015 at 11:19
Niet voor mijzelf maar voor mijn man...Die vergeet regelmatig iets van de kinderen. Of dan denk ik, goh hij is wel erg laat thuis, blijkt hij een receptie te hebben.Niet met opzet maar zit duidelijk niet in zijn systeem. Regelmatig verzucht hij, schrijf het dan op. Dus hiermee kan hij het zelf opschrijven, en vind ik het er leuk uit zien :)
lisette 7 december 2015 at 12:20
3 kids dus we hebben zwemlessen, balletlessen, scouting, moderne danslessen, schoolafspraken, verjaardagen. Daarnaast een zzp man met een wisselend rooster en mama die zelf ook nog wel eens een afspraak tussendoor probeert te plannen.... kunnen hem goed gebruiken!
Sofie 7 december 2015 at 14:02
Omdat ik een ontzettend warhoofd ben en anders alles in de soep draait als ik geen lijstje maak! Als gezinsmanager erg handig dus! ;-)
Ellis van Koppen 7 december 2015 at 20:39
Zo druk de laatste tijd, dat ik geen tijd heb om er één aan te schaffen. Hard nodig in ons gezin en deze is wel heel mooi!!
Wilma 7 december 2015 at 21:11
Omdat het hier altijd weer rommelig is met de afspraken , vergeten op te schrijven .Hoor je net te laat weer dat er eentje eerder moet eten of dat ze juist helemaal niet komen . Helemaal nu er ook nog kleinkinderen gezellig komen is het wel handig dat hun papa of mama dat ook even melden op de kalender . Kan er niets meer fout gaan ;)