Logo Kids Department
Swipe to the left

Advent dag 23.

23 december 2015 4


Op een na laatste dag van onze adventkalender, maak je kans op een kadobon t.w.v. €12,50 en welke je kunt besteden op de nieuwe zomercollectie van Bellerose. Wat een tof merk is dit. Made in Belgium! Bellerose heeft zowel een collectie kinderkleding als een kledinglijn voor volwassenen. In België, Frankrijk en Spanje is het merk zeer populair, in Nederland wint het steeds meer terrein. De kleding heeft een stoere uitstraling, met een klassieke touch, maar altijd stijlvol. Laat ons weten wat jij zo speciaal vindt aan Bellerose en maak kans! Reageren kan via het tekstballonnetje boven dit bericht.

Je shopt Bellerose hier.

Fabienne 23 december 2015 at 09:21
Ik was van de week in de stenenwinkel en eigenlijk voor het eerst dit mooie merk in het echt gezien. En niks van gelogen, echt super leuke kleertjes! Josie past er bijna in, dus een mooi item met korting shoppen voor haar verjaardag in februari zou wel heel tof zijn!
Alvast fijne feestdagen, liefs Fabienne
elisabeth maria martina 23 december 2015 at 09:23
mooie actie, zou graag iets voor mijn kleindochter uitzoeken
Cindy Visser 23 december 2015 at 16:51
Ik zou graag willen winnen voor mijn zoontje Daan, hij zit in groeispeurt en nieuwe mooie kleertjes van bellerose komen zeer van pas dus zo n kadobon komt goed uit.
Renuka Lachman 24 december 2015 at 00:25
Speciaal vindt ik het dat ik zo een leuk merk niet ken!