Logo Kids Department
Swipe to the left

Advent dag 21.

21 december 2015 3

Vandaag maak je kans op een kadobon t.w.v. €12,50 en welke je kunt besteden op de nieuwe zomercollectie van I Dig Denim, een tof jeansmerk van superkwaliteit. Laat hieronder weten waarom jij graag wilt winnen en wie weet loopt jouw kanjer deze zomer in een toffe jeans van IDD.

Je shopt IDD met een leuke korting hier.

elisabeth maria martina 21 december 2015 at 08:13
lekker stoer en trendy, echt iets voor mijn kleindochter
Cindy Broeders 21 december 2015 at 09:09
Leuk, zou zo graag eens voor de allereerste keer iets van I Dig Denim kopen voor mijn dochter of zoon. ☺
Aline 21 december 2015 at 21:32
Ik ben dol op nieuwe collecties, maar door mijn zwak voor de gave merken is het toch vaak wachten op de sale. Maar met een bon van jullie kom ik gezellig neuzen in jullie gave winkel en loop ik ook nog met een I Dig Denim item de deur uit :-D Heel mooi en stoer merk wat goed past bij mijn 2- en 4-jarige. Ik ga duimen!!!