Logo Kids Department
Swipe to the left

Advent dag 17.

17 december 2015 6


Vandaag de alweer de 17e dag van de advent kalender. Deze keer verloten we een kadobon t.w.v. €12,50 welke te besteden is op de nieuwe zomercollectie van Scotch. Scotch is een op en top Nederlands merk met stijlvolle en stoere kleding. Vaak in aantrekkelijke kleuren en materialen. Voor welk wat wils dus. In de winkel is nu al de 'Amsterdams blauw' tussencollectie te koop. De naam zegt het al: items met blauwtinten, gecombineerd met crèmekleurige accenten. Voor meiden hebben we geweldige jurken en tunieken, voor jongens shirts en sweaters. Aangevuld met stoere jeans!

Geef via het tekstballonnetje rechtsboven dit bericht aan waarom jij de kadobon zou moeten winnen. De winnaar wordt z.s.m. bekend gemaakt. Bekijk hier onze huidige meiden Scotch R Belle wintercollectie, welke nu met korting te verkrijgen is.

Ben je op zoek naar de Shrunk collectie voor stoere boys, dan klik je hier.


elisabeth maria martina 17 december 2015 at 09:09
origineel kerstkado voor kleindochter lise
Aline 17 december 2015 at 10:00
Omdat ik dan eens niet op de sale hoef te wachten voor ik zo'n stoer shirt of bermuda aanschaf! Deze bon zou geweldig zijn om gelijk uit de nieuwe collectie als iets leuks uit te kunnen zoeken voor mijn stoere boy :-)
Sonja 17 december 2015 at 11:05
Ik MOET natuurlijk niks, maar ALS ik zou winnen zou dat mooi zijn meegenomen nu mijn zoon een groeispurt heeft en ik dus voor komende zomer alles opnieuw moet aanschaffen van ondergoed tot zomerjas. Alle deelnemers veel succes!
Femke Dekker - Eggink 17 december 2015 at 12:36
Jaaaaaa, dat zou leuk zijn! Wij zijn grote scotch fans. Zowel mijn zoon als dochter zijn dol op de kleren (en de baby die ieder moment geboren kan worden vast ook over een tijdje), dus een kadobon komt bij ons altijd goed van pas!!!
Iris 17 december 2015 at 13:01
Omdat wij nu al super zin in de zomer hebben & dus in de nieuwe collectie! Wij weten wel raad met deze te gekke aztec & cactus prints die we al voorbij zagen komen.
Chilo Harkes 17 december 2015 at 13:56
De pasvorm is zo mooi, de uitstraling stoer, voor zowel jongens als meiden. Zou wel een moeilijke keuze zijn tussen een item voor een jongen of een meisje.