Logo Kids Department
Swipe to the left

3 x Deens design

5 maart 2016 0

Zeg je Denemarken, dan zeg je design. Zowel op interieur als op modegebied zetten de Denen wereldwijde trends. In de kindermode vinden we steeds meer Deense merken terug. Je moet soms even wennen aan de strakke lijnen en opvallende prints, maar als je eenmaal items van Deense bodem hebt gekocht, ben je definitief om! Wij zetten 3 hippe Deense merken voor je op een rijtje.

1. MOLO

Een fantastisch merk dat in Nederland sinds een paar jaar écht is doorgebroken. Molo onderscheidt zich door opvallend kleurgebruik en prachtige prints. Soms best druk, maar gecombineerd met een uni-item komen de shirts juist heel mooi uit. De kwaliteit is uitstekend, waardoor kleding van Molo heel lang mee kan. Molo is al verkrijgbaar vanaf maat 56 en je shopt het hier.


2. Small Rags

Met de grappige Mr Rags als eyecatcher is Small Rags leuk merk voor jongere kinderen. Net als andere Deense collega's typeert Small Rags zich door stijlvol kleurgebruik in de basis, gecombineerd met een aantal sprankelende kleurtinten. De items zijn van duurzame, stevige en comfortabele materialen. Zelfs jeans zijn in zachte stoffen uitgevoerd! Small Rags heeft een aparte collectie voor zowel jongens als meisjes, en in een aantal gevallen zelfs voor allebei! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie hier.
3. Soft Gallery
Wederom een tof merk met prachtige grafische prints en stijlvol kleurgebruik. Soft Gallery is verkrijgbaar vanaf 3 maanden tot en met 10 jaar. De zomercollectie bestaat uit shirts en shorts van topkwaliteit en natuurlijk een fantastische lijn swimwear! Beslist de moeite waard! Klik hier voor de collectie.